AnaSayfa / Genel / Kahve falında evi dolaşmak

Kahve falında evi dolaşmak

Kahve falında evi dolaşmak ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında evi dolaşmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla değişik olaylar yaşıyabilirsiniz.

Kahve falında evden eve dolaşmak erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında ev içinde dolaşmak yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına inanılır.

Kahve falında büyük bir evde dolaşmak tüm beklentilerini yerine getireceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine işarettir.

Kahve falında bir evde dolaşmak sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ev dolaşmak kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evi dolaşmak kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş bir evde dolaşmak kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çorapsız dolaşmak onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir