AnaSayfa / Genel / Kahve falında gölde dolaşmak

Kahve falında gölde dolaşmak

Kahve falında gölde dolaşmak işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, istediği makama geleceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gölde dolaşmak gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol etmeniz gerekiyor.

Kahve falında gölde dolaşmak tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gölde kayıkla dolaşmak daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gece sokakta dolaşmak dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gece dolaşmak oldukça uzun bir yolculuğa, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına inanılır.

Kahve falında çatıda dolaşmak çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle dolaşmak yaptığı işlerden çok para kazanacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle dolaşmak kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında atletle dolaşmak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir