AnaSayfa / Genel / Kahve falında çarşı pazar dolaşmak

Kahve falında çarşı pazar dolaşmak

Kahve falında çarşı pazar dolaşmak yüklü miktarda kazanç getireceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, zahmete düşeceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine işarettir.

Kahve falında çarşı pazar dolaşmak gördüyseniz:

  • Çocuklarınız olsun ya da olmasın sizden yaşça genç kimselerle fikir ayrılıklarınız olabilir.

Kahve falında çarşı pazar dolaşmak eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında çarşıda dolaşmak arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine delalettir.

Kahve falında çarşı pazar görmek zor da olsa bazı kararlar vereceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çarşı pazara gitmek sorumlu tutacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına rivayet eder.

Kahve falında çarşı pazar gezmek dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çarşıdan alışveriş yapmak kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çarşıdan elbise almak insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, işinden çıkarılacağına rivayet eder.

Kahve falında çarşıya çıkmak hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir