AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillikler içinde dolaşmak

Kahve falında yeşillikler içinde dolaşmak

Kahve falında yeşillikler içinde dolaşmak ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, hem de sevdiklerinin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşillikler içinde dolaşmak gördüyseniz:

  • Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabileceğiniz, seçeneklerinizi değerlendirebileceğiniz zamanlardasınız.

Kahve falında yeşillikler içinde dolaşmak verilen sözlerin tutulamayacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ev içinde dolaşmak daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine delalettir.

Kahve falında mezarlık içinde dolaşmak yeni iş teklifleri alacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cami içinde dolaşmak falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşillikte dolaşmak gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine inanılır.

Kahve falında yeşil bahçede dolaşmak elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine alamet eder.

Kahve falında yeşillik içinde uzanmak insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşillik içinde oturmak mevki kazanacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir