AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan birini atmak

Kahve falında uçurumdan birini atmak

Kahve falında uçurumdan birini atmak sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine yorulur.

Kahve falında uçurumdan birini atmak gördüyseniz:

  • Son zamanlarda ona karşı gösterdiğiniz ilgisizlik onu kırmış bulunuyor.

Kahve falında sevgiliyi uçurumdan atmak iş hayatının düzeleceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumdan kendini atmak bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine delalet eder.

Kahve falında uçurumdan atmak hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında kendini uçurumdan atmak hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına inanılır.

Kahve falında uçuruma atmak mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına alamet eder.

Kahve falında birini uçurumdan atmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına rivayet eder.

Kahve falında birini uçuruma atmak en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine delalettir.

Kahve falında uçuruma taş atmak büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir