AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı sırtında taşımak

Kahve falında babayı sırtında taşımak

Kahve falında babayı sırtında taşımak aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, huzurunu kaybedeceğine, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babayı sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Her alanda gerçekçi olmanız gerekiyor.

Kahve falında babayı sırtında taşımak maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı sırtında taşımak maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına inanılır.

Kahve falında babayı sırtta taşımak neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında babasını sırtında taşımak çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında sırtında kum taşımak uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sırtında yatak taşımak elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında sırtında toprak taşımak sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anneni sırtında taşımak hayatını ailesine adayacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir