AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babayı sırtında taşımak

Kahve falında ölmüş babayı sırtında taşımak

Kahve falında ölmüş babayı sırtında taşımak mesleki anlamda geriye düşüleceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, iç sıkıntısına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş babayı sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Tesadüfi veya şaşırtıcı olaylar gelecek planlarınızı veya gelecekte kuracağınız iş birliklerini ya da ilişkilerinizin geleceğini etkileyebilir.

Kahve falında ölmüş babayı sırtında taşımak sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babayı sırtında taşımak karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, ticaretinin gelişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babasını sırtında taşımak birçok sıkıntıya iyi geleceğine, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına işarettir.

Kahve falında babayı sırtta taşımak kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi sırtında taşımak elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtında döşek taşımak çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında un çuvalı taşımak zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına işarettir.

Kahve falında sırtta taşımak deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, büyük bir projeye girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir