AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasını sırtında taşımak

Kahve falında babasını sırtında taşımak

Kahve falında babasını sırtında taşımak daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına delalet eder.

Kahve falında babasını sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Herhangi bir tepki göstermeden önce iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında babayı sırtında taşımak büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı sırtında taşımak mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine delalettir.

Kahve falında babasını sırtında taşımak uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, maddi olarak zayıflayacağına delalettir.

Kahve falında babayı sırtta taşımak hedeflere ulaşılacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşı sırtında taşımak fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, işlerinin günden güne bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen anneyi sırtında taşımak o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kızı sırtında taşımak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına delalet eder.

Kahve falında sırtında ağır yük taşımak bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir