AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneni sırtında taşımak

Kahve falında anneni sırtında taşımak

Kahve falında anneni sırtında taşımak çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, fırsatların elden kaçacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneni sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Bazı konular veya ilişkiler ilerlemesi gerektiği gibi veya ilerlemesi gereken yönde ilerlemiyor olabilir.

Kahve falında annesini sırtında taşımak dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında anne sırtında taşımak sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtında annesini taşımak kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına delalettir.

Kahve falında anneni sırtında taşımak harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annemi sırtımda taşımak kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında ölen anneyi sırtında taşımak hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş anneyi sırtında taşımak düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında anneyi sırtta taşımak kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir