AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında toprak taşımak

Kahve falında sırtında toprak taşımak

Kahve falında sırtında toprak taşımak fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına inanılır.

Kahve falında sırtında toprak taşımak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım gerektiren olaylarda beklenmedik durumlar oluşabilir.

Kahve falında sırtında toprak taşımak bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtında un taşımak yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtında insan taşımak hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine delalet eder.

Kahve falında kardeşini sırtında taşımak hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında eşya taşımak zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşı sırtında taşımak her daim bereketli işler yapacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işaret eder.

Kahve falında sırtında ekmek taşımak büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, işlerini tek başına yöneteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babayı sırtında taşımak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir