AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında kum taşımak

Kahve falında sırtında kum taşımak

Kahve falında sırtında kum taşımak daha fazla dünya malı sahibi olacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına işarettir.

Kahve falında sırtında kum taşımak gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız ya da hareket ettiğiniz kişilerin gizli planları olabilir.

Kahve falında sırtında kum taşımak yaşanan kötü anıların silineceğine, kendini garantiye alarak harekete edeceğine delalet eder.

Kahve falında çuvalla kum taşımak çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında traktörle kum taşımak zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında kum torbası taşımak gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, doğru karar veremeyeceğine yorulur.

Kahve falında el arabasıyla kum taşımak yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kamyonla kum taşımak aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, karlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kum taşımak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine işaret eder.

Kahve falında babayı sırtında taşımak hasret gidereceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir