AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı sırtta taşımak

Kahve falında babayı sırtta taşımak

Kahve falında babayı sırtta taşımak yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, huzurlu hissedileceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında babayı sırtta taşımak gördüyseniz:

  • Karşılıklı alışverişler hayatınızı değiştirmenize yardım edebilir.

Kahve falında babasını sırtında taşımak çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına delalettir.

Kahve falında babayı sırtında taşımak çok başarılı işler gerçekleştireceğine, eski enerjisini bulacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş babayı sırtında taşımak sağ salim yolculuğunu bitireceğine, zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babayı sırtta taşımak iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birini sırtında taşımak üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocasını sırtında taşımak çok doğru bir yol tutulacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtında halı taşımak insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine inanılır.

Kahve falında annesini sırtında taşımak yarınlarına inanacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir