AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında yatak taşımak

Kahve falında sırtında yatak taşımak

Kahve falında sırtında yatak taşımak işlerinin yarım kalacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında yatak taşımak gördüyseniz:

  • Hızlandırılması ya da girişimde bulunulması gereken konular varsa, siz harekete geçmelisiniz.

Kahve falında sırtında yatak taşımak onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtında döşek taşımak mutsuz olacağına, üzüleceğine, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşı sırtında taşımak eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir adamı sırtında taşımak günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş babayı sırtında taşımak dilediği gibi harcama yapacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize yorulur.

Kahve falında anneni sırtında taşımak nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, daha fazla para kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karısını sırtında taşımak maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında sırtında buğday çuvalı taşımak yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir