AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareye tekme atmak

Kahve falında fareye tekme atmak

Kahve falında fareye tekme atmak hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına delalet eder.

Kahve falında fareye tekme atmak gördüyseniz:

  • Sonradan kolay, kolay geri alamayacağınız kararlardan kaçınmalısınız.

Kahve falında fareye tekme atmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına yorulur.

Kahve falında birine tekme atmak aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabaya tekme atmak kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye yorulur.

Kahve falında birisine tekme atmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına inanılır.

Kahve falında anneye tekme atmak işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine delalettir.

Kahve falında yavru köpeğe tekme atmak bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılana tekme atmak karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçan tekme atmak daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir