AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediye tekme atmak

Kahve falında kediye tekme atmak

Kahve falında kediye tekme atmak kadim dostlar edineceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, kötü bir habere veya tehlikeye, hayatının düzene gireceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına alamet eder.

Kahve falında kediye tekme atmak gördüyseniz:

  • İşinizi, hobilerinizi veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren bazı konular beklemediğiniz derecede yükselme nedeni olabilir.

Kahve falında kediye tekme atmak sakin ve huzurlu günler geçireceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabaya tekme atmak işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında domuza tekme atmak insanları kıracağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babaya tekme atmak kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına delalettir.

Kahve falında uçan tekme atmak falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru köpeğe tekme atmak ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında fareye tekme atmak hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapıya tekme atmak çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir