AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan sandalye görmek

Kahve falında uçan sandalye görmek

Kahve falında uçan sandalye görmek kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında uçan sandalye gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen kişilere aldırmayın.

Kahve falında uçan sandalye görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, fakirlik yaşayacağına inanılır.

Kahve falında uçan sandalyeye binmek arabasını ve toprağının olacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek sandalyede oturmak gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında masa sandalye görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyede olduğunu görmek çok büyük kazançlar getireceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sandalye silmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında masa sandalye almak yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi tekerlekli sandalyede görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir