AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandalye silmek

Kahve falında sandalye silmek

Kahve falında sandalye silmek büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sandalye silmek gördüyseniz:

  • Endişelendiğiniz veya kafanızda soru işareti yaratan konularda abartmamaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında sandalye silmek elindekileri de alıp götüreceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında masa sandalye almak yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine inanılır.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye mahkum olmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına yorulur.

Kahve falında demir sandalye görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyede hasta görmek büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sandalyeden kalkmak uğursuzlukların kol gezeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini tekerlekli sandalye görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, onunla yeniden kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah sandalye görmek rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir