AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekerlekli sandalyede olduğunu görmek

Kahve falında tekerlekli sandalyede olduğunu görmek

Kahve falında tekerlekli sandalyede olduğunu görmek iş kaybı yaşanacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına alamet etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalyede olduğunu gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirmenizi veya fiziksel olarak daha iyi hissetmenizi sağlayacak biraz rekabette içeren aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş birini tekerlekli sandalyede görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini tekerlekli sandalye görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, huzurunun bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tekerlekli sandalyeden kalkmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine inanılır.

Kahve falında kendini tekerlekli sandalye görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, kendi ailesi ile de arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında tekerlekli sandalyede olmak çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyeyle gezmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, parasız ve işsiz kalacağına işaret eder.

Kahve falında babasını tekerlekli sandalyede görmek buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyede adam görmek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir