AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek sandalyede oturmak

Kahve falında yüksek sandalyede oturmak

Kahve falında yüksek sandalyede oturmak mutluluğun günden güne daha da artacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek sandalyede oturmak gördüyseniz:

  • Duygusal sorunların sizi engellemesine izin vermeyin.

Kahve falında yüksek sandalyede oturmak gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına işaret eder.

Kahve falında tahta sandalyede oturmak sevdiklerinin hep yanında kalacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine delalet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye oturduğunu görmek işlerin düzene gireceğine, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tekerlekli sandalye oturduğunu görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, hayır vereceğine inanılır.

Kahve falında sandalyeye oturmak hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında balkonda sandalyede oturmak çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sandalye tekerlekli sandalyede oturmak kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sandalye oturmak onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir