AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan sandalyeye binmek

Kahve falında uçan sandalyeye binmek

Kahve falında uçan sandalyeye binmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, büyüleyeceğine, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, önemli bir makama terfi alacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine inanılır.

Kahve falında uçan sandalyeye binmek gördüyseniz:

  • Kendinizi yıpratma meylindesiniz.

Kahve falında uçan sandalyeye binmek geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında uçan sandalye görmek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye binmek kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına yorulur.

Kahve falında tekerlekli sandalye binmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında uçan halıya binmek iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçan araca binmek nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, kısmetinin hep açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan bisiklete binmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine rivayet eder.

Kahve falında uçan süpürgeye binmek umutlanacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir