AnaSayfa / Genel / Kahve falında masa sandalye almak

Kahve falında masa sandalye almak

Kahve falında masa sandalye almak önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında masa sandalye almak gördüyseniz:

  • Başkalarının planlarına göre hareket etmeniz gerekmiyor.

Kahve falında masa sandalye almak daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, sırtının yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz masa sandalye görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında yeni masa sandalye görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında tahta masa sandalye görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, içine fesat düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında masa ve sandalye görmek kara bulutların ve melanetin dağılacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine tabir olunur.

Kahve falında masa sandalye görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz sandalye masa görmek alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında sandalye masa görmek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir