AnaSayfa / Genel / Kahve falında masa sandalye görmek

Kahve falında masa sandalye görmek

Kahve falında masa sandalye görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, sıkıntı yükleneceğine delalettir.

Kahve falında masa sandalye gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz şeylere vakit ayırmanız ya da bazı hareketlerinizde yapacağınız değişiklikler sonuç almak istediğiniz konularda istediğiniz sonucu almanızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında masa sandalye takımı görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında masa ve sandalye görmek iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında sandalye masa görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sandalye ve masa görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında masa sandalye görmek işlerin günden güne açılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni masa sandalye görmek fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz sandalye masa görmek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına delalet eder.

Kahve falında masa sandalye almak hayallerinin yıkılacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir