AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi tekerlekli sandalyede görmek

Kahve falında eski sevgiliyi tekerlekli sandalyede görmek

Kahve falında eski sevgiliyi tekerlekli sandalyede görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi tekerlekli sandalyede gördüyseniz:

  • Çok fazla sayıda destekçiniz veya hayranınız var.

Kahve falında eski sevgiliyi tekerlekli sandalyede görmek mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi tekerlekli sandalyede görmek maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında boş tekerlekli sandalye görmek kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyeden kalkmak ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyede hasta görmek keyfinin olmayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına alamet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalyede birini görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına inanılır.

Kahve falında tekerlekli sandalyede oturduğunu görmek verilen sözlerin tutulamayacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin tekerlekli sandalyede görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, iyi şeyler yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir