AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan keklik görmek

Kahve falında uçan keklik görmek

Kahve falında uçan keklik görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, zaaflarına kapılacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında uçan keklik gördüyseniz:

  • Maden bir problem beklentiniz veya elinizde somut bir sorununuz var.

Kahve falında uçan keklik görmek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında keklik tutmak yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek keklik yakalamak yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına delalettir.

Kahve falında keklik kovalamak özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öten keklik görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, yollarının açılacağına delalettir.

Kahve falında beyaz keklik görmek kısa süre içinde yalnız kalınacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında keklik ve güvercin görmek büyük zararlardan kurtulacağına, helal ekmek yeneceğine işaret eder.

Kahve falında dişi keklik görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir