AnaSayfa / Genel / Kahve falında keklik ve güvercin görmek

Kahve falında keklik ve güvercin görmek

Kahve falında keklik ve güvercin görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında keklik ve güvercin gördüyseniz:

  • Yenilik peşinde olmanız sizi mutlu edebilecek şeyleri keşfetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında keklik ve güvercin görmek büyük miktarda kazanç sağlayacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında siyah keklik görmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında keklik kafesi görmek tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, rızkın ve kısmetin artacağına alamet eder.

Kahve falında dişi keklik yakalamak kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına delalettir.

Kahve falında güzel keklik görmek sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında keklik yumurta görmek işinin gücünün de hep rast gideceğine, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş keklik görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, çok büyük bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında erkek keklik yakalamak aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir