AnaSayfa / Genel / Kahve falında öten keklik görmek

Kahve falında öten keklik görmek

Kahve falında öten keklik görmek iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine, kinin ve nefretin son bulacağına, kendi şansını kendi yaratacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında öten keklik gördüyseniz:

  • Biraz yavaşlamalısınız.

Kahve falında öten keklik görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına yorulur.

Kahve falında öten kanarya görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına işarettir.

Kahve falında öten muhabbet kuşu görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında öten baykuş görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında öten horoz görmek büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına rivayet eder.

Kahve falında öten kuşlar görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine işarettir.

Kahve falında keklik kuşu görmek işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında keklik görmek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir