AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yelkenli gemi görmek

Kahve falında beyaz yelkenli gemi görmek

Kahve falında beyaz yelkenli gemi görmek manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz yelkenli gemi gördüyseniz:

  • Yıldızların üzerinizdeki olumlu etkileri nedeniyle çevrenizde popülariteniz iyice artacak.

Kahve falında beyaz yelkenli gemi görmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yelkenli gemiye binmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz yelkenli görmek o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, zor bir duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz yelken görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine işarettir.

Kahve falında yelken kullanmak gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yelken açmak günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde yelkenli görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, yeni yollara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yelken yapmak yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir