AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı kucağında taşımak

Kahve falında babayı kucağında taşımak

Kahve falında babayı kucağında taşımak sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine işarettir.

Kahve falında babayı kucağında taşımak gördüyseniz:

  • Kaybedeceğiniz bir şey işlerinizin oldukça aksamasına neden olabilir.

Kahve falında babayı kucağında taşımak tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini kucağında taşımak sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini kucağında taşımak kişinin yüzünün güleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini kucağında taşımak çözüm bulmak için fikir danışacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anneyi kucağında taşımak çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kucağında birini taşımak çevredeki insanlardan da destek alınacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşını kucağında taşımak hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına inanılır.

Kahve falında birinin kucağında taşımak çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir