AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini kucağında taşımak

Kahve falında ölmüş birini kucağında taşımak

Kahve falında ölmüş birini kucağında taşımak malından ve parasından olacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birini kucağında taşımak gördüyseniz:

  • Karışıklıklar veya karmaşa söz konusu olabilir.

Kahve falında kucağında taşımak aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birini kucağında taşımak huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine işaret eder.

Kahve falında hasta birini kucağında taşımak canını sıkan şeyleri yeneceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü kucağında taşımak hayata küseceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında anneni kucağında taşımak kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini kucağında taşımak dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölen birini kucağında taşımak şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğini kucağında taşımak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir