AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı kesmek

Kahve falında babayı kesmek

Kahve falında babayı kesmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine, çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına işarettir.

Kahve falında babayı kesmek gördüyseniz:

  • Ya da eğitmeniniz veya babanız olabilir.

Kahve falında babanın saçını kesmek çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında babanın tırnaklarını kesmek hayatının güzelleşeceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında babasının boğazını kesmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babasının saçını kesmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında babasını kesmek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına yorulur.

Kahve falında babayı kesmek kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babasının kafasını kesmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasını kesmek sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir