AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babasını kesmek

Kahve falında ölmüş babasını kesmek

Kahve falında ölmüş babasını kesmek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, canının ve malının garantide olacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, başarılarını ispat edeceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasını kesmek gördüyseniz:

  • Tavsiyeler havada uçuşabilir.

Kahve falında babasının boğazını kesmek mali sorunlarının çözüleceğine, saygının hiç eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasının kafasını kesmek huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babanın saçını kesmek kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında babasının saçını kesmek keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babayı kesmek onlar için çabalayacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında babanın tırnaklarını kesmek fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babasını kesmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, sevdiğini söyleyeceğine delalet eder.

Kahve falında babasını kesmek eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, bol kazançlı günler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir