AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının kafasını kesmek

Kahve falında babasının kafasını kesmek

Kahve falında babasının kafasını kesmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında babasının kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde aşırı popülarite kazanmanız olasıdır.

Kahve falında babasının kafasını kesmek sevdikleri ile birlikte olacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğun kafasını kesmek büyük bir özgüven kazanılacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına alamet eder.

Kahve falında birinin kafasını kesmek kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini kafasını kesmek borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün kafasını kesmek kötü yönde hareket edeceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kafası kesmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında insan kafa kesmek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında at kafası kesmek uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir