AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının saçını kesmek

Kahve falında babasının saçını kesmek

Kahve falında babasının saçını kesmek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, birçok iş kapısının açılacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına delalet eder.

Kahve falında babasının saçını kesmek gördüyseniz:

  • Gerçekler ya da ele geçen bilgiler oyunun kurallarının değişmeye başladığını görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında babanın saçını kesmek esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına delalettir.

Kahve falında babasının saçını kesmek başarı üstüne başarı kazanacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine delalettir.

Kahve falında babasını kesmek zorlukların aşılacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına delalet eder.

Kahve falında babanın tırnaklarını kesmek üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, üzücü haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında babasının kafasını kesmek yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında babasının boğazını kesmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş babasını kesmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine işaret eder.

Kahve falında babayı kesmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir