AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasını kesmek

Kahve falında babasını kesmek

Kahve falında babasını kesmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, söz sahibi olacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında babasını kesmek gördüyseniz:

  • Aile bireyleriyle ortak bir toplantıya katılabilirsiniz.

Kahve falında babasının boğazını kesmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına işaret eder.

Kahve falında babasının kafasını kesmek işindeki verimliliğinin artacağına, korkularının üzerine gideceğine işaret eder.

Kahve falında babasını kesmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında babayı kesmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına delalettir.

Kahve falında babanın tırnaklarını kesmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında babasının saçını kesmek kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babanın saçını kesmek aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasını kesmek kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir