AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın saçını kesmek

Kahve falında babanın saçını kesmek

Kahve falında babanın saçını kesmek hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, bedeninin şifa bulacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, çok başarılı olup, kazancının artacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında babanın saçını kesmek gördüyseniz:

  • Başka kimselerle birlikte ekip çalışmaları yapabilirsiniz.

Kahve falında babasının saçını kesmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, insan sevindireceğine, dua alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babanın saçını kesmek bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine rivayet eder.

Kahve falında babayı kesmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına alamet eder.

Kahve falında babasının kafasını kesmek iç dünyasının da güzelleşeceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına işarettir.

Kahve falında babasını kesmek ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine alamet eder.

Kahve falında babasının boğazını kesmek kazancının artacağına,, kazançlı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasını kesmek gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına inanılır.

Kahve falında babanın tırnaklarını kesmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir