AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı kefenli görmek

Kahve falında babayı kefenli görmek

Kahve falında babayı kefenli görmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına işaret eder.

Kahve falında babayı kefenli gördüyseniz:

  • Hiç görmediğiniz bir noktaya varabilirsiniz.

Kahve falında babayı kefenli görmek ortağından ayrılacağına, fedakârlıklar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasını kefenli görmek işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, şansının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı kefenle görmek belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babayı kefenli görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş babasını kefenle görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, rahatlık içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kefenlendiğini görmek yaklaşan güzel günlere, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında eşini kefenlenmiş görmek bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında canlı birini kefenli görmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir