AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babasını kefenle görmek

Kahve falında ölmüş babasını kefenle görmek

Kahve falında ölmüş babasını kefenle görmek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, kazançta zarar edeceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasını kefenle gördüyseniz:

  • Sizin için önemli bir adım olsa da, herkes için en iyi olanı yapmalısınız.

Kahve falında babayı kefenli görmek kısmetlerinin bollaşacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babayı kefenle görmek eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş babayı kefenli görmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine işarettir.

Kahve falında babasını kefenli görmek yaşama isteğinin artacağına, ün salacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş babasını kefenle görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kefen dikmek kazancın günden güne düşeceğine, onun her zaman başında olacağına alamet eder.

Kahve falında kendini kefenli görmek iş değişikliğine gidileceğine, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bebek kefeni görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir