AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kefenlendiğini görmek

Kahve falında birinin kefenlendiğini görmek

Kahve falında birinin kefenlendiğini görmek birçok iş kapısının açılacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, kalbini kıracağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, mesleğinde atılım yapacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına, hayırlı günlerin geleceğine işarettir.

Kahve falında birinin kefenlendiğini gördüyseniz:

  • Sadece siz, hedeflerinize ulaşma konusunda çok fazla acele ediyorsunuz.

Kahve falında ölmüş birinin kefenini açmak her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini kefende görmek insanlar tarafından tanınan biri olacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına yorulur.

Kahve falında başkasını kefenle görmek yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında renkli kefen görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine inanılır.

Kahve falında kefenini hazırlamak hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına delalet eder.

Kahve falında ölen kişiyi kefenle görmek sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, sorunlarının yakında biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kefene sarılı insan görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında annemi kefenle görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir