AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasını kefenli görmek

Kahve falında babasını kefenli görmek

Kahve falında babasını kefenli görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, sonra kendi işini kuracağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasını kefenli gördüyseniz:

  • Durumla baş etmek için yıkılamayacak bir mantık kurmanız gerekebilir.

Kahve falında babasını kefenli görmek el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı kefenli görmek korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, sıkıntılarını çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı kefenle görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, sorunların bu sayede aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında babayı kefenli görmek onlara çok bağlı olacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş babasını kefenle görmek ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına delalettir.

Kahve falında kefen biçmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine delalettir.

Kahve falında kefene görmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında kefen içinde birini görmek adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir