AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babayı kefenle görmek

Kahve falında ölmüş babayı kefenle görmek

Kahve falında ölmüş babayı kefenle görmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babayı kefenle gördüyseniz:

  • En ufak bir boşlukta kaleye gol yeme ihtimaliniz var.

Kahve falında babayı kefenli görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasını kefenli görmek refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı kefenle görmek tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babasını kefenle görmek bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babayı kefenli görmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş insanı kefenli görmek acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına işaret eder.

Kahve falında kefen giymek kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, iyileşme göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını kefenle görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir