AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı birini kefenli görmek

Kahve falında canlı birini kefenli görmek

Kahve falında canlı birini kefenli görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, keyfinin kaçacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine işaret eder.

Kahve falında canlı birini kefenli gördüyseniz:

  • Sizin için özel olan bir kişiyle sakin planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında canlı birini kefenli görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına delalet eder.

Kahve falında kefenini görmek çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşini kefenli görmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı kefen görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında kefene sarılı adam görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine işarettir.

Kahve falında ölmeden kefen giymek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında kefene sarılmış bebek görmek büyüyeceğine, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini kefenle görmek her konuda gelişme gösterileceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir