AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babayı kefenli görmek

Kahve falında ölmüş babayı kefenli görmek

Kahve falında ölmüş babayı kefenli görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, büyük çaba sarfedeceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, kısmetinizin açılacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı kefenli gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimselerden kötü muamele görebilir,iş konusunda tersliklerle karşılaşabilirsiniz.Zamanınızı kendinize ayırın.

Kahve falında babasını kefenli görmek kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş babayı kefenli görmek hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına delalet eder.

Kahve falında babayı kefenli görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş babasını kefenle görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş babayı kefenle görmek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, neşenin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil kefen görmek helal lokmalar yiyeceğine, kötü gidişe dur denileceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş insanı kefenli görmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birini tekrar kefenli görmek uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir