AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçak kanadında uçmak

Kahve falında uçak kanadında uçmak

Kahve falında uçak kanadında uçmak bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ne yöne gideceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına yorulur.

Kahve falında uçak kanadında uçmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza ait bilgileri veya sırları kimseyle paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında uçağın kanadında uçmak maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçak kanadında uçmak gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kanat çırparak uçmak hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, zenginlik kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kanat çırpıp uçmak olmayı hedeflediği makama da oturacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kanatlanarak uçmak kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanatlanıp uçmak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, malının ve kazancının tam olacağına rivayet eder.

Kahve falında kanatlı atla uçmak çok hayır duası alacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanat takıp uçmak ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir