AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanatlanıp uçmak

Kahve falında kanatlanıp uçmak

Kahve falında kanatlanıp uçmak işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, ticaretinin hızlanacağına, canının sıkılacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında kanatlanıp uçmak gördüyseniz:

  • Bir başkasının yanlışlığını düzeltmek size ters gelse bile, dostunuza verdiğiniz değerler prensiplerinizi esnetecek.

Kahve falında uçağın kanadında uçmak zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına yorulur.

Kahve falında kanatlarıyla uçmak edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kanatlarla uçmak sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçak kanadında uçmak sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında kanat çırpıp uçmak kötü alışkanlıklarından arınacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanatlı uçmak daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanat çırparak uçmak hayattan yana her istediğini elde edeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine yorulur.

Kahve falında kanatlanıp uçmak büyük fırsatlar elde edeceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir