AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanat takıp uçmak

Kahve falında kanat takıp uçmak

Kahve falında kanat takıp uçmak çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kanat takıp uçmak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı faal olarak kullanmanız, daha fazla sosyalleşmeniz ya da aşk hayatınıza zaman ayırmanız hayatınıza renk getirebilir.

Kahve falında kanat takıp uçmak imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanat takıp uçtuğunu görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kanatlı uçmak deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında kanat çırpıp uçmak epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına inanılır.

Kahve falında kanatla uçmak kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında kanatlanıp uçmak gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında kanat çırparak uçmak esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine tabir olunur.

Kahve falında uçağın kanadında uçmak büyük kayıplara uğrayacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir