AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanatlı atla uçmak

Kahve falında kanatlı atla uçmak

Kahve falında kanatlı atla uçmak yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına alamet eder.

Kahve falında kanatlı atla uçmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda size karşıt fikirleri olan veya size direnç gösteren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kanatlı atla uçmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçağın kanadında uçmak bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında kanatlarıyla uçmak rızkın çoğalacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına işaret eder.

Kahve falında kanatla uçmak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine inanılır.

Kahve falında kanatlarla uçmak iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına delalet eder.

Kahve falında kanatlı uçmak kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine inanılır.

Kahve falında kanatlanıp uçmak kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kanat takıp uçmak sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir