AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanatlanarak uçmak

Kahve falında kanatlanarak uçmak

Kahve falında kanatlanarak uçmak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, dertlerin biteceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kanatlanarak uçmak gördüyseniz:

  • Endişeniz varsa, onay vermemelisiniz.

Kahve falında kanatlarıyla uçmak zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında kanatlı atla uçmak uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçağın kanadında uçmak hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında kanatlanıp uçmak büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kanatlanarak uçmak iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına delalet eder.

Kahve falında uçak kanadında uçmak tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kanat çırpıp uçmak disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kanat takıp uçmak iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir