AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçağın kanadında uçmak

Kahve falında uçağın kanadında uçmak

Kahve falında uçağın kanadında uçmak işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, artık rahat bir nefes alacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına işaret eder.

Kahve falında uçağın kanadında uçmak gördüyseniz:

  • Serzenişleri üzerinize almamalısınız.

Kahve falında uçak kanadında uçmak iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında uçağın kanadında uçmak daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kanat takıp uçmak istenmeyen olayların yaşanacağına, hayırlı bir işe başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kanatlanarak uçmak çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kanatlı atla uçmak mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kanat çırpıp uçmak yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, insanlara yol göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kanatlarıyla uçmak güzelliklerle dolacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında kanatlarla uçmak sorunların ortadan kaldırılacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir