AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanat çırpıp uçmak

Kahve falında kanat çırpıp uçmak

Kahve falında kanat çırpıp uçmak uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, inancından ödün vereceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine işarettir.

Kahve falında kanat çırpıp uçmak gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan sizi yanlış yönlendiren kişiler olabilir.

Kahve falında kanat çırpıp uçmak makamında en yüksek noktaya erişeceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çırpı görmek engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında çırpı toplamak zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında çalı çırpı yakmak çok hayırlı kazançların elde edileceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine işarettir.

Kahve falında kanatlı uçmak aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, kalbini kıracağına yorulur.

Kahve falında kanatlı atla uçmak kara ve yaslı günler geçireceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına delalet eder.

Kahve falında kanat çırparak uçmak korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kanatla uçmak hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, çok başarılı olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir