AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanat çırparak uçmak

Kahve falında kanat çırparak uçmak

Kahve falında kanat çırparak uçmak borçların yakın zaman içinde biteceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanat çırparak uçmak gördüyseniz:

  • Eğlenceli tahminlerin veya yorumların değil, sağduyunun önemli bir temsilcisi olarak anılmak üzeresiniz.

Kahve falında kanatla uçmak sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına işarettir.

Kahve falında kanatlanarak uçmak çok büyük kısmetlere sahip olacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına delalet eder.

Kahve falında kanatlı atla uçmak sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına delalettir.

Kahve falında uçağın kanadında uçmak ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kanatlarıyla uçmak maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, kederinin dağılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kanatlanıp uçmak çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, kimseyle konuşmayacağına inanılır.

Kahve falında kanat takıp uçmak etrafındaki insanlara yardım edeceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza işaret eder.

Kahve falında kanat çırpıp uçmak ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir